Aanbiedingen
Babylock
€ 1.299,00 € 999,00
Singer
€ 399,00 € 239,00
Toyota
€ 189,00 € 189,00

Köhler

Köhler
Merk: Köhler
Model: CM500
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 299,00
Excl. BTW: € 247,11
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

Draagbaar blindzoommachine (huishoud)

Merk: KÖHLER
Snelheid 1200 spm
Steeklengte 3-7mm
Instelbaar continu of afwisselende blindsteek

Een gebruiksvriendelijke machine die met een simpele handeling op elke gewenste tafel te monteren is. Handzaam, niet te zwaar, en gemakkelijk mee te nemen. Deze KÖHLER blindzoommachine is het pasklare antwoord voor diegene die bekend zijn met een blindzoomer, maar voor wie een industrie machine geen opti is.
Voor modevakscholen die graag hun kledingstukken tot in de puntjes afgewerkt willen hebben, voor de gordijn ateliers die op deze manier in de gelegenheid zijn om gordijnen ter plekke bij een klant te kunnen vermaken. Hetgeen onnodige reistijden naar het atelier voorkomt. Maar ook voor de kleinere ateliers.

De KÖHLER-500 wordt geleverd met een volledige nederlandse handleiding, de stappen die moeten worden genomen om deze machine gebruiksklaar te maken zijn eenmalig, en duidelijk uitgelegd in de tekst, en voorzien van gedetailleerde tekeningen. De machine werkt op 220V waarbij de stekker al is aangepast aan het nederlandse netwerk. Verder is de KÖHLER-500 oorzien van een kniehevel, die u naar eigen hoogte en afstand kunt afstellen. Gereedschappen die men nodig heeft om de machine gebruiksklaar te maken worden bij de  KÖHLER-500 meegeleverd. Het betreft hier schroevendraaiers en een 4-delig inbusset.

Verder wordt er als standaardpakket meegeleverd, twee extra blindzoom naalden, een flesje olie, een pinchet, een beschermglaasje en een beschermhoes.


Naaimachinemarkt.nl © 2012